Klik op een van de onderstaande teksten voor meer informatie:

  Shutters


 
  Houten Shutters

Specials

Beach Shutters

Club Shutters

  Jan des Bouvrie

Polywood Shutters

Aluminium Shutters

 
 
Jaloezieën / Lamellen 
  Horizontale Jaloezieën

Houten Jaloezieën

  Verticale Jaloezieën (Lamellen)

 
 
Rolgordijnen 
  Rolgordijnen

  Roljaloezieën

 
 
Plisségordijnen 
  Plissé & Duette®

     

Maak vrijblijvend een afspraak


 

 
Houten Shutters
Houten Shutters, traditioneel gemaakt in een klassieke of moderne uitvoering. Een robuust natuurproduct, gemaakt van het beste lindehout. De charme van hout met al haar karakteristieke eigenschappen blijft van ongeëvenaarde elegantie en eenvoud.

De Shutters worden gemaakt van met zorg uitgekozen (klasse A) Basswood. Het eerlijke lindehout van onze shutters wordt legaal gekapt in verantwoord beheerde bossen. Het hout wordt in ovens gedroogd voordat het op kleur wordt gebracht. De Shutters hebben 45mm. brede zijstijlen voor extra stabiliteit. Pen- en gatverbindingen geven onze houten shutters superieure duurzaamheid. De Shutters zijn verkrijgbaar in vele vormen (ook driehoek en rond) en vele kleuren. De Shutters worden standaard geleverd met ingefreesde sluitmagneten. Optioneel verkrijgbaar met rabbetstijlen (blinde sluiting). Montagemogelijkheden: profielsysteem, railsysteem, schuifsysteem, vast paneel. Meer info

 
     
Shutters - Specials
In de regel zullen shutters rechthoekige panelen zijn. Maar uiteraard kunnen ook speciale vormen gemaakt worden. Een aantal voorbeelden:
  Ronde shutters.
Dit voorbeeld heeft twee panelen, welke naar het midden toe open scharnieren. In het midden is een T-stijl bevestigd.
 
  Toog shutters.
Meestal is een toog een deel van een cirkel. Dit voorbeeld heeft 4 panelen.
 
  Schuine shutters.
In dit voorbeeld valt het schuine deel in 1 paneel. Het is ook mogelijk om het verloop van schuin over een aantal panelen te verdelen.
 
  Dakraam shutters.
Voor alle dakramen zijn shutters verkrijgbaar, ook voor Velux® dakramen.
 
  Draai-kiep shutters.
Met speciale profielen wordt de shutter op het beweegbare gedeelte van het raam geplaatst. In dit voorbeeld zijn de profielen van de vaste en de beweegbare ramen in de diepte op elkaar afgestemd. Het totale toograam vormt dan 1 mooi geheel.
 
  Shutters via een mal.
Bij ongelijkmatig gevormde ramen kunnen de shutters via een mal worden gemaakt.
 
   
Kijk hier voor meer informatie over speciale shutters:Meer info
 
 

 
Beach Shutters
Zon, zee en uitwaaien op het strand. U houdt dat vrije gevoel vast met de nieuwste uitvoering van StyleShutters: BEACH De Beach Shutter is een gezandstraalde shutter, waardoor de nerf van het hout zichtbaar wordt en de shutter een verweerde uitstraling krijgt, wat zo mooi past bij de sfeer van de landen rond de Middelandse Zee. Verleng de zomer met Beach Shutters in uw serre of combineer Beach Shutters in uw 'mediterrane' keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Beach Shutter is verkrijgbaar met verschillende lamelmaten, in alle RAL-kleuren en ook in speciale vormen, als rond of schuin. Meer info

 
 

 
Club Shutters
Met een spannend boek, weggedoken in een relax fauteuil bij een knapperend openhaardvuur. Het warme gevoel van hout, eerlijk en robuust. De Club Shutter is een shutter, waarvan het hout speciaal is gesorteerd om de mooiste nerven en noesten te laten zien. De natuurlijke houtkleur komt tot leven in speciaal geselecteerde beitskleuren, van licht eiken tot mahonie. De Club Shutter is verkrijgbaar met verschillende lamelmaten, in vele beitstinten en ook in speciale vormen, als rond en schuin. Meer info

 
 

 
Jan des Bouvrie Shutters
De Shutters by Jan des Bouvrie kenmerken zich door de uiterst stakke vormgeving. Vierkante zijstijlen geven een robuuste uitstraling en vlakke louvres zorgen voor een strak, afgesloten geheel. Iedere Shutter by Jan des Bouvrie is voorzien van een glanzend logo, subtiel geplaatst aan de binnenzijde van een shutterpaneel en u ontvangt bij iedere set Shutters by Jan des Bouvrie een "Certificaat van Echtheid". Deze shutters worden gemaakt van lindehout. Dit type hout is speciaal geselecteerd vanwege de stabiliteit en het relatief lage gewicht. Andere houtsoorten zoals ceder en abachi zijn minder geschikt omdat ze makkelijker kromtrekken, uitscheuren, minder vochtbestendig zijn en soms te zwaar. De lamellen worden bovendien gelamineerd, waardoor ze zeer vormvast zijn en niet kunnen kromtrekken of schalen. Meer info

 
 

 
Polywood Shutters
Er zijn vele keuzes die u kunt maken bij de aanschaf van uw shutters. Kleur, lamelmaat, materiaal enz. Maar als u shutters wilt, die werkelijk duurzaam en milieuvriendelijk zijn, kiest u voor de enige echte Polywood® Shutters. Leest u hieronder waarom:
 • Polywood® is recyclebaar.
 • Polywood® is geen PVC en bevat geen PVC.
 • Iedere Polywood® shutter bevat tot 20% gerecycled Polywood materiaal. Geen enkele andere shutterfabrikant doet dat.
 • Polywood® is synthetisch en bevat geen hout. Het is een nevenproduct van aardgas en is geen P.V.C.
 • Onovertroffen duurzaamheid. Polywood® Shutters zijn de enige shutters met UV-remmers in het materiaal en in de coating. Het is waterbestendig, brandvertragend en de kleurcoating is gebakken op hoge temperatuur.
 • Door de cellulaire structuur zijn Polywood® Shutters uitermate isolerend.
 • De gepatenteerde Polywood® coating is bewezen onschadelijk voor het milieu.
 • Het fabricageproces geeft geen uitstoot van schadelijke gassen!
 • De zijstijlen zijn voorzien van een aluminium kern voor uitstekende stabiliteit en sterkte.
 • Polywood® Shutters zijn niet giftig en anti-statisch.
 • Polywood® is onbrandbaar en druipt niet.
 • Epoxy gecoate oogjes tussen kantelstok en lamellen.
 • Verkrijgbaar in 3 louvrematen: 64mm - 89mm - 115mm.
 • Verkrijgbaar in speciale vormen zoals rond en driehoek.
 • Verkrijgbaar in neutraal wit, gebroken wit en sneeuwwit.
 • Montagemogelijkheden: profielsysteem, railsysteem, schuifsysteem.
 • Optioneel Ultra Clear; kantelsysteem in zijstijlen verborgen.

 • Niet voor niets geven wij op Polywood® Shutters 10 jaar garantie. Meer info

 
 

 
Aluminium Shutters
... voor wie echt gaat voor strak en modern. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en naar wens in kleur afgewerkt, mat of zijdeglans en zelfs in bronskleuren. Ook de combinatie van een aluminium frame met Red Cedar houten lamellen behoort tot de mogelijkheden. Meer info

 
 

 
Horizontale Jaloezieën
Onze horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in meer dan 200 actuele kleuren en trendy dessins. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de volgende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 50 mm en de nieuwe stoere 70mm.

 
 

  Verticale Jaloezieën
Onze vertikale jaloezieën zijn uitermate geschikt voor grotere ramen, ze zijn praktisch en gemakkelijk te bedienen. De vertikale lamellen zijn er in 50,70, 89, 127 en de nieuwe 250mm lamelbreedte en in een zeer ruime kleurkeuze. De kunststof en aluminium lamellen zijn gemakkelijk schoon te maken en vochtbestendig. Ideaal voor gebruik in keuken of badkamer. Voor schuin oplopende ramen bieden we speciale slope jaloezieën, ook elektrisch d.m.v. afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

 

  Houten Jaloezieën
Onze populaire houten jaloezieën geven een sfeervolle en warme uitstraling aan uw interieur. Houten jaloezieën zijn leverbaar in lamelbreedte 50 en 70 mm en in verschillende systemen. De kleurkeuze in hout varieert van de trendy zijdemat wit, de nieuwe hoogglans tot donkerbruin. U kunt kiezen uit de houtsoorten basswood, abachi en abachi premium. Ook elektrisch d.m.v. afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

 
 

  Roljaloezieën
Met gepaste trots presenteren wij u het voor Nederland unieke nieuwe Duoline® Rolgordijn. Dit revolutionaire rolgordijn combineert functionaliteit met design. De Duoline geeft sfeer aan het harde zonlicht, laat u de lichtinval naar wens regelen en biedt optimale privacy. Met de Duoline ziet de wereld en anders uit: zacht, diffuus en subtiel. Het unieke kompleet nieuwe onderlatsysteem zorgt er voor dat het gordijn niet doorhangt en garandeert een soepele bediening. De Duoline is verkrijgbaar in meer dan 40 kleurvarianten waaronder mooie unis ,eigentijdse "nature" houtlooktinten en een aantal FR vlamvertragende stofkwaliteiten. De Duoline heeft gegarandeerd voor elk interieur de bijpassende oplossing. Ook elektrisch d.m.v. afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.
 
 

  Rolgordijnen
Onze rolgordijnencollectie biedt u een ruime keuze in uni-kleuren en eigentijdse dessins. Het hoogwaardige kettingmechanisme in bijpassende kleur zorgt voor een optimaal bedieningsgemak. Voor een nog decoratiever effect kan het gordijn worden voorzien van een schulprand. De keuze is ruim: schulp met biesrand, bolfranje of zeilring. Of wat dacht u van een volant in een andere kleur voor een afwijkend kleuraccent of een prachtige houten- of aluminium roede. Ook voor dakramen of openslaan de deuren hebben we de juiste oplossing. Ook elektrisch d.m.v.afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.
 
 

  Plisségordijnen
Kent u de élégance van Plisségordijnen van Duette® ? Deze stoffen raambekleding heeft een extra decoratieve uitstraling in uw interieur. Met de keuze uit verschillende kwaliteiten bepaalt u naar eigen smaak de gewenst lichttempering. Plissé & gordijnen van Duette® zijn bij uitstek geschikt voor serres, dakramen en openslaande deuren of ramen. U kunt kiezen uit ingetogen uni-stoffen, mooie dessinstoffen en bijzondere structuurstoffen, die net dat beetje extra geven. De stoffen zijn er van transparant tot verduisterend. Ook elektrisch d.m.v.afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.
 

Wassenberg Zonwering Tilburg is gespecialiseerd in binnenzonweringen en buitenzonweringen.
We zijn expert op gebied van maatwerk voor al uw zonweringen.

Dus heeft u aparte maten, een bijzondere situatie, neem dan contact met ons op.
En staat uw zonwering hier niet tussen, of bent u op zoek naar iets speciaals?
Wij komen graag vrijblijvend langs om u goed te adviseren over uw zonwering.